Nasıl bir orgaanik tarıö - Özkaya, Tayfun (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2012)
Bu kitapta Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu, Boğaziçi Üniversitesi Tüketim Kooperatifi, Başka Bir Gıda Mümkün Girişimi, Kibele Ekolojik Yaşam Kooperatifi, Marmariç Ekolojik Yaşam Derneği deneyimlerini paylaştı, nasıl sorusunun yanıtlarını aradı. "Katılımcı sertifikasyon", "bilge köylü tarımı", "topluluk destekli tarım", "ev yapımı ilaçlar" gibi seçenekler enine boyuna konuşuldu.
1
Keywords: Organik tarım; Organic farming