Organik ötesi tarım - Erzincanlı, Hakan Ozan. (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2018)
Anadolu'nun 10 bin yıllık tarımsal deneyimini hazmetmiş, dünyanın çeşitli kültürlerinde yoğrulmuş yeni yöntemleri çok iyi kavramış ve çarpıcı çözüm önerileri ile bize yeni ufuklar açan Hakan Ozan Erzincanlı bir seri olarak tasarladığı kitaplarının ilkini, iştahla okumanız.
1
Keywords: Organik tarım; Organic farming