Ormanların gümbürtüsü - Çağlar, Yücel (Yeni İnsan Yayınevi, 2016)
Ormancılığımızın, kırk yılda göz göre göre nereden nereye geldiğine; en duyarlı yurttaşlarımızın bile, deyim yerindeyse "tek ağaca bakmaktan ormanı görememelerine"; ormancılık çalışmalarıyla da "kaş yaparken göz çıkarılmasına"; "ormanların" yalnızca orman, ormancılığın da yalnızca teknik uğraşı alanı olarak görülmesinden kaynaklanan yüzeyselliklere çokça tanık olduğumdan mıdır, bilemiyorum ?