Pratik sebze yetiştiriciliği rehberi - Hartman, Ben (Yeni İnsan Yayınevi, 2019)
Bugün, ne güzel ki kentte, kasabada ve kırda, toprağa, tohuma ve bunların geleneksel yetiştirilme biçimine hak ettiği saygı yeniden gösterilmeye başlandı. Eli toprağa hiç değmemiş ve çok değişik mesleklerden insanlar sebze ve meyve yetiştiriyor. Şimdi elinizdeki rehberle bilgi ve deneyim kazanıp, lezzetli, verimli ve şenlikli hasat yapmaları daha da kolay olacak.