Tarım ve gıdanın dönüşümü - Heinberg, Richard; Bomford, Michael (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2017)
Yeryüzü bir gıda krizinin eşiğinde mi? Elinizdeki kitap çarpıcı bir iç değerlendirmedir.
1
Keywords: Tarım; Agriculture