Gıda bağımsızlığı - Hoering, Uwe (Yeni İnsan Yayınevi, 2016)
Gıdanın ticarileşmesi artık gıda güvenliğini tehdit ediyor. Özellikle gıda ithalatı başlı başına öncelikle çiftçiyi sonrasında tüketiciyi dört bir yanından çevirip sarmalıyor...