Gıda bağımsızlığı - Hoering, Uwe. (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2016)
Gıdanın ticarileşmesi artık gıda güvenliğini tehdit ediyor. Özellikle gıda ithalatı başlı başına öncelikle çiftçiyi sonrasında tüketiciyi dört bir yanından çevirip sarmalıyor...
1
Keywords: Gıda; Food