Kişisel karbon ayak izi rehberi - Bahçeci, Devin (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2017)
Küresel iklim değişikliği, her geçen yıl büyüyen bir tehdit olarak kendini daha fazla hissettiriyor. İklim değişikliğini durdurmak öncelikle politik mücadele yaparak mümkün. Öte yandan sivil toplumun, yurttaş insiyatiflerinin mücadelesinin önemi çok büyük...
1
Keywords: Ekoloji; Ecology