Başka bir hayvancılık mümkün - Özkaya, Tayfun (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2018)
Tablo bu kadar berrak ve epeyce bir kişi ve uzman bu durumun farkındayken, sorun ne? Endüstriyel hayvancılığa mahkûm muyuz? Başka yolu, yordamı var mı? İşte elinizdeki kitap bu sorulara cevap arıyor.
1
Keywords: Hayvancılık; Farming