Benim atölyelerim - Aşanlı, Melih (Yeni İnsan Yayınevi, 2019)
İnsanoğlunun ilk zamanlarından beri çağlar boyu kullandığı en başarılı alet şüphesiz ki elleridir. Basit bir tahta parçası ya da avuç içi kadar bir taş, insanın ellerinde son derece kullanışlı aletlere dönüşürler.