Ekoköy ithaca - Walker, Liz. (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2016)
Liz Walker 'yeşil yaşam' sürdüren birisinin etkisinin dalgalar halinde yayılarak pek çok başka yaşamı etkileyeceğini düşünüyor. Tuttuğu günlükten çıkardığı notlar böylece gezegenin herhangi başka bir yerinde benzer düşleri paylaşanlara umut veriyor.
1
Keywords: Ekoköyler; EcoVillages