Ekoköyler: Yeni rotamız / Julian Rose. - Rose, Julian (İstanbul : Yeni İnsan Yayınevi, 2016)
Bu kitap, hayatlarımızda bütüncül ve yaratıcı bir amaç duygusu doğurmak için sağlam temeller oluşturmakta ihtiyacımız olan başlıca malzemeleri tanımlamayı hedeflemektedir.
1
Keywords: Ekoköyler; EcoVillages