Ekoloji almanağı 2005 - 2016 - Aksu, Cemil; Korkut, Ramazan (İsyanbul: Yeni İnsan Yayınevi)
Cemil Aksu ve Ramazan Korkut ekoloji mücadelesindeki yaşanmışlıkları ve kazanımları unutmamamız için hazırladı.
1
Keywords: Ekoloji; Ecology