Genel biyoloji (Pegem Akademi Yayıncılık, 2017)
Eğitimde yeniden yapılanma çalışmalarında eğitim fakültesi ilköğretim bölümü sınıf öğretmenliği ana bilim dalında canlılar bilimi yerine genel biyoloji dersi konulmuştur. Bu kitap genel biyoloji ders içeriğine ve YöK kur tanımına uygun olarak değerli hocalarımızın gayretli çalışmaları sonucunda ünite fikri doğrultusunda bölümleştirilerek hazırlanmıştır.