Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve biyogüvenlik - Bezirganoğlu, İsmail; Şahin, Yusuf (Pegem Akademi Yayıncılık, 2019)
Bugün birçok üniversitemizin farklı fakültelerinde, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Genetik ve Biyomühendislik ve Tarımsal Biyoteknoloji bölümleri açılmakta ve bu bölümlerde Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik dersi yüksek lisans ve lisans seviyesinde öğretilmektedir. Ancak Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik dersi için kapsamlı bir Türkçe kaynak bulunmamaktadır. Bu eser bu alandaki önemli bir boşluğu doldurmak amacıyla hazırlanmıştır ve ayrıca tarım, sağlık ve biyoloji alanında çalışanlar ve diğer okuyucular için de yararlı bir kaynak olacaktır.Cemre Yaşar Dilara Saraçoğlu Meryem Özperk Şuheda S. Aldemir Ayşe Kalaycı Berna Hukkamlı Beyza Reisoğlu Kübra Mısıroğlu Serap Karaman Büşranur Akgül Hatice Avcı Nazan Budakoğlu Sema Özbek Merve Demirbağ Merve Şimşek Neslişah Barlak Hilal Sezer Kıymet Saz İsmail Bezirganoğlu Aleyna Nalçaoğlu Damla Durular Feyza Sönmez Meryem Coşkun Merve İdem Büşra Küçükekmekçi Cansu Aksoy Gamze Alkan Recep Küçükdoğru Selman Muslu Tuğçe Toprak Aybüke Erol Büşra Yazıcılar Eda Güneş Esra Mesci Fatma Çiçek Handan Uğuz Tansu Kavalcı Zeynep Kurt Beyzanur Aslantaş Büşra Budak Fatma Böke Özlem Bakır Burcu Beşik Burak Tilif Melisa Rabia Vural Ogün Gündüz Burak Helvacı Esra Turgut Farika Nur Denizler Rabia Uyarıcı Bayram Kaş Elif Işıl Yücel Fatih Genç Furkan Şahin Sinem Dal Betül Balcı İsmail Ebinçli Mustafa Aktepe Mehmet Akif Köse Ayşe Üstün Ayşenur Saygılı Fatmanur Bostan Merve Şansaçar Berçem Dilan Hanoğlu Gizem Aksoğan Merve Ardahanlı Melih Şentürk Yusuf Şahin Elif Hande Fındık Emre Gezer Servet Odabaşı​