Hazırcevap fizikçi - Muller, Richard A. (Ankara: Palme Yayınevi, 2020)
Sizi hayrete düşüren gerçekleri öğrenin! Arkadaş ve akrabalarla yaptığınız tartışmaları kazanın! Çılgın gibi görünen iddialara girin ve para kazanın! Bu kitap işte bunları ve daha fazlasını vadediyor. Hazırcevap fizikçi olabilirsiniz.
1
Keywords: Fizik; Physics