Kimyasal proseslerin temel ilkeleri - Felder, Rıchard M. (Palme Yayınevi, 2019)
Bu kitabın düzeni bir yarıyıl veya iki çeyreğin kapsamında farklı altyapı sınıfların uyum sağlamasına yetecek kadar esneklik sağlayacak şekilde planlanmıştır.