Kimyasal proseslerin temel ilkeleri - Felder, Rıchard M.; Bullard, Lısa G.; Rousseau, Ronald W. (Ankara: Palme Yayınevi, 2019)
Bu kitabın düzeni bir yarıyıl veya iki çeyreğin kapsamında farklı altyapı sınıfların uyum sağlamasına yetecek kadar esneklik sağlayacak şekilde planlanmıştır.
1
Keywords: Chemical processes; Kimyasal prosesleri