Olasılığa giriş - Maden, Selahattin (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2018)
Kitap, gözden geçirilmiş 3. Baskısını yapmıştır. Bugün olasılık teorisi ve onun uygulamaları başta Ekonomi, İşletme, Tıp, Ziraat ve Mühendislik olmak üzere pek çok alanda gereksinim duyulan önemli bir bilim alanı haline gelmiştir. Üniversitelerimizin birçok fakülte ve yüksek okullarında lisans düzeyinde okutulmakta olan "olasılık" derslerinin müfredat programları çerçevesinde, ders kitabı olarak kullanılmak amacıyla hazırlanan bu kitap toplam sekiz bölümden oluşmaktadır. Kitapta konuların daha iyi anlaşılması için 350'den Fazla Çözümlü Örnek ve 220 Alıştırma Problemine yer verilmiştir.
1
Keywords: Statistics; İstatistik