Shadows of authors - Üstün Kaya, Senem (Gazi Kitabevi, 2020)
Mehmet Rauf, David Herbert Lawrance, Hector Hugh Munro, Ömer Seyfettin, Charles Dickens, Halide Edip Adıvar, Peyami Safa, Sait Faik Abasıyanık, Ahmet Hamdi Tanpınar, Franz Kafka gibi isimlerin edebi eserlere yansıyan biyografilerinden oluşan bu kitap, ingilizce bir kaynak olarak kitaplığınızda yerini alacaktır.