Yüklüyor…
Anadolu mutfağında dünden bugüne unutulmayan lezzetler /
Ülkemizin mutfağı "Anadolu Mutfağı" çok köklü bir tarihe, çok zengin bir kültürel yapıya sahip önemli bir mutfaktır. Ayrıca dünyanın en sayılı mutfakları arasında yer alan uluslararası bir mutfaktır. Anadolu mutfağı; yiyecek ve içecek yönünden özel lezzetlere ve çok zengin yöresel mutfak k...
Yazar: | Mutlu, Fegan |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
Gazi Kitabevi,
2020.
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Türkiye'nin eski çağ tarihi ve uygarlıkları /
Yazar:: Kaya, Mehmet Ali
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Selçuklu devri Anadolu beylikleri /
Yazar:: Öngül, Ali Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Geleneksel Türk mutfağı bibliyografyası II /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Divriği'de mutfak kültürü : yemekler, gelenekler, inançlar, atasözleri /
Yazar:: Üçer, Müjgan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Yöresel mutfaklar /
Yazar:: Şengül, Sekan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)