Özbek Köroğlu destanı'nın şahdarhan kolu üzerine bir inceleme - Solmaz, Erhan (Ankara: Gazi Kitabevi, 2020)
Bu çalışmanın ülkemizdeki, genelde Türkiye boylarının destancılık geleneği ve özelde ise Köroğlu Destanı hakkındaki çalışmalara katkı sağlayarak, Türk sözlü geleneğinin en parlak eserlerinin olan destan ve halk hikayelerinin daha geniş bir bakış açısıyla incelenmesine vesile olmasını ümit ediyoruz.
1
Keywords: Filoloji; Philology