Fizik - Karaoğlu, Bekir (Seçkin Yayıncılık, 2020)
Kitap, üniversitelerimizin takip ettiği ders akışına birebir uygun olarak hazırlanmış, birinci ve ikinci dönemi kapsayacak şekilde tek cilt olarak yayınlanmıştır. Bu özelliğinden dolayı kitap öğrenciler için okunması kolay, pratik ve ekonomik olmuştur. Üniversiteler için Fizik; * Tüm Fen-Edebiyat, Mühendislik, Tıp ve Eğitim Fakültelerinin müfredatlarına uygun... * Açık, yalın ve modern anlatımıyla, fiziğin temel kavram ve ilkeleri... * Her kavram ve ilkeyi pekiştiren çözümlü örnekler... * Öğrencilerin kendi çalışmasını sınayacağı test ve problemler... * Anlatımı destekleyen bol şekil ve fotoğraflar... * 400 sayfa, 280 çözümlü örnek, 400 test ve 540 problem * Kuşe Kâğıda, Yüksek Çözünürlükte, Tamamı Renkli Baskı ****** Ülkemizde pek çok üniversitede ders kitabı olarak okutulan kitap yurtdışındaki yayınevlerinin de dikkatini çekmiş ve 2020 yılında Springer Yayınevi tarafından İngilizce dilinde yayınlanarak tüm dünyada satışa sunulmuştur.