Bir delinin gönül kaleminden - Topaloğlu, İlknur (Ankara: Gazi Kitabevi, 2021)
Aşkındadır kalbim sensizlik atar Yazamam sözcükler kalemim yakar Gülmeyen yüzüm aynalara çatar Namımızda asi ve deli yazar
1
Keywords: Edebiyat; Literature