Modern fizik ilaveli Fen ve Mühendislik için Fizik : cilt 2 elektrik ve manyetizma - Serway, Raymond A. (Palme Yayınevi, 2023)
Bu ders kitabı, fen veya mühendislik alanında öğrenim gören öğrencilere fiziğe giriş dersi için hazırlanmıştır.