Modern fizik ilaveli Fen ve Mühendislik için Fizik : cilt 2 elektrik ve manyetizma - Serway, Raymond A.; Jewet, John W.; Yaşlı, Uğur (Ankara: Palme Yayınevi, 2023)
Bu ders kitabı, fen veya mühendislik alanında öğrenim gören öğrencilere fiziğe giriş dersi için hazırlanmıştır.
Özgün eseradı: Physics for scientist and engineers with modern physics, technology update ninth edition
Kitap 9. baskıdan çevirilmiştir
1
Keywords: Fizik, -- Elektrik ve manyetizma; Physics, -- Electricity and magnetism