Öz biyoloji - Simon, Eric J.; Eyidoğan, Füsun (Ankara: Palme Yayınevi, 2024)
Öz Biyoloji Kitabızengin görselleri ile biyoloji bilimindeki önemli kavramların öğrenciye aktarılması ve üniversitelerin farklı fakültelerinde okutulan biyoloji derslerinde ders kitabı olarak kullanımlasının yanı sıra, bilgi edinme ve başvuru kitabı olarak liselerde de kullanılabilecek niteliktedir.
2
Keywords: Biyoloji