Coğrafya eğitiminde özel öğretim yöntemleri - Aydın, Fatih; Güngördü, Ersin (Ankara: Pegem Akademi Yayıncılık, 2016)
Bu anlayış kapsamında öğretim programları, öğretim yöntem ve teknikleri, ders planları, araç-gereçler, ölçme ve değerlendirme biçimleri vb. birçok konu yeniden ele alınmış ve önemli değişimler yaşanmıştır
2
Keywords: Coğrafya