Yüklüyor…

3. Uluslararası helal ve sağlıklı gıda kongresi : 30-31 Ekim 2015, İstanbul : "Helal ve sağlıklı beslenmede farkındalık ve sürdürebilirlik" /

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi İstanbul, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi
Diğer Yazarlar: Erdoğan, Ender (ed.), Akbulut, Mehmet (ed.), Çiftci, İlhan (ed.), Vatansev, Hüsamettin (ed.)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Konya : Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür Yayınları, 2017.
Seri Bilgileri:Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür Yayınları ; 25.
Konular:
Online Erişim:https://www.turcademy.com/tr/kitap/9786054988228
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:xxv, 226 s. : tablo ; 25 cm.
Bibliyografya:Kaynakça var.
ISBN:9786054988228