Türkiye'nin kamu diplomasisi insani ve kültürel dış politika - Yılmaz, Cihad İslam (Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2022)
Kamu diplomasisi kavramı devletlerin dış politikalarında önemli bir enstrüman haline gelmiştir. Öyle ki dış politika yalnızca Dışişleri Bakanlığının omuzlarına yüklenemeyecek kadar stratejik ve komplekstir. Elinizdeki çalışma Türkiye'deki Kamu Yönetimi ve Uluslararasıİlişkiler alanlarında yürütülen çalışmalara katkı sağlaması amacıyla, "Türkiye'nin Kamu Diplomasisi- İnsani ve Kültürel Dış Politika " ismiyle alana ilgi duyan araştırmacıların istifadesine sunulmuştur. Çalışma kapsamında Türk kamu diplomasisi kurumları ve uygulamaları ele alınmıştır.
1
Keywords: Sosyal bilimler, -- Uluslararası ilişkiler; Social sciences, -- International relations