3. Uluslararası öğrencilik sempozyumu - Akgül, Osman (Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi, 2020)
Türkiye dahil 20 farklı ülkeden alanında yetkin 68 araştırmacı, akademisyen ve sahada çalışan uzmanlar tarafından sunulan bildiriler, katılımcılardan yoğun ilgi gördüğü "3. Uluslararası Öğrencilik Sempozyumu" 14-15 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşmiştir. Ana teması "Uluslararası Öğrencilik; Beklentiler, Sorunlar ve Stratejiler" olan sempozyumda ağırlıklı olarak; Uluslararası Öğrenciler ve Algı, Uluslararası Öğrencilerin Eğitim Süreci, Uluslararası Öğrencilik ve Altyapı- Mevcut Durum, Sorunlar, Perspektifler, Uluslararası Öğrencilik Politikası- Geçmiş, Bugün ve Gelecek, Bir Sermaye Olarak Uluslararası Öğrenciler, Göçler ve Uluslararası Öğrencilik konuları ele alınmış ve tüm bildirile tek bir kitapta toplanmıştır.
1
Keywords: Eğitim bilimleri, -- Okul liderliği, yönetim ve idaresi; Educational science, -- School leadership, management and administration