Yüklüyor…
Yemek kültürüne yolculukta bizde varız/
Bu amaçla kitapta 61 Ülkeden (Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Belarus, Bosna-Hersek, Burkina Faso, Burundi, Cezayir, Cibuti, Çad, Çin, Demokratik Kongo, Endonezya, Etiyopya, Fas, Fildişi Sahili, Filipinler, Filistin, Gambiya, Gana, Gine, Gine Bissau, Güney Kore, Hindistan, Irak, İran,...
Diğer Yazarlar: | Güneş, Eda |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Konya:
Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları,
2021
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Gastronomi mühendisliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2023.) -
Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Permakültür uygulamaları /
Yazar:: Holzer, Sepp
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yeni İnsan Yayınevi, 2022) -
Bal arısı biyolojisi ve yetiştiriciliği /
Yazar:: Silici, Sibel
Baskı/Yayın Bilgisi: (Efil Yayınevi, 2011) -
Yükseltilmiş yatak bahçeciliği /
Yazar:: Wylie, Tammy
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yeni İnsan Yayınevi, 2022)