Loading…
Yemek kültürüne yolculukta bizde varız/
Bu amaçla kitapta 61 Ülkeden (Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Belarus, Bosna-Hersek, Burkina Faso, Burundi, Cezayir, Cibuti, Çad, Çin, Demokratik Kongo, Endonezya, Etiyopya, Fas, Fildişi Sahili, Filipinler, Filistin, Gambiya, Gana, Gine, Gine Bissau, Güney Kore, Hindistan, Irak, İran,...
Other Authors: | Güneş, Eda |
---|---|
Format: | e-Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Konya:
Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları,
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | Full-text access |
Similar Items
-
Gastronomi mühendisliği /
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2023.) -
Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları /
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Permakültür uygulamaları /
by: Holzer, Sepp
Published: (Yeni İnsan Yayınevi, 2022) -
Bal arısı biyolojisi ve yetiştiriciliği /
by: Silici, Sibel
Published: (Efil Yayınevi, 2011) -
Yükseltilmiş yatak bahçeciliği /
by: Wylie, Tammy
Published: (Yeni İnsan Yayınevi, 2022)