Büyük Selçuklular Tarihi kuruluş dönemi - Piyadeoğlu, Cihan (Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021)
Herkes için rol model olacak Türk Sultanlarını nesillerimize tam ve doğru olarak aktarmak, gençlerimizin şahsiyetleri ve başarılarında büyük etki yapacaktır. Dünya ve İslam tarihinde mümtaz bir konuma sahip olan Büyük Selçuklu Devleti Sultanlarını bir bütün halinde ortaya koymayı hedefleyen "Türk Sultanları Serisi" bu açıdan büyük bir boşluğu dolduracaktır. Bu kapsamda tüm düzeyden okurların anlayacağı bir üslup ile tartışmalı konuları tarihçilerin kendi sahalarına bırakarak sunmak amaçlanmıştır. Seri yedi kitap halinde yayına hazırlanmıştır. Türk tarihinin öğrenilmesi ve doğru bir şekilde anlaşılması noktasında bir katkı sağlaması ümidiyle... Okuyacağınız kitap Selçuklu Sultanları serisinin başlangıcı mahiyetindedir. Devam kitabı olarak düşünülen altı Sultan'dan daha farklı bir planlamayla kaleme alınmıştır.