Akademik serbest zaman ve rekreasyon araştırmaları - Kaya, Alper; Uslu, Sinan (Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021)
Akademik Serbest Zaman ve Rekreasyon Araştırmaları kitabı, ülkemizde gelişim gösteren rekreasyon ve serbest zaman alanında akademik gelişmeleri temel alan konuları içerisinde barındırmaktadır. Konu içeriği bakımından ciddi serbest zaman, rekreasyon uzmanlığı kavramı, serbest zaman kullanımı, serbest zaman faaliyetlerine katılımın önündeki engelleri, e-spor faaliyetlerinin rekreasyon açısından değerlendirilmesini, kentsel rekreasyon alanlarının şehir pazarlamasındaki önemini, rekreasyon pazarlaması ve şehir markalaşması konularını ele almaktadır.
1
Keywords: Sosyal bilimler; Social sciences