Yüklüyor…
Gastronomide alternatif yaklaşımlar /
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.
Diğer Yazarlar: | , , |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Konya:
Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları,
2021
|
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Özet: | Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır. |
---|---|
Fiziksel Özellikler: | 297 sayfa |
ISBN: | 9786257517782 |