Loading…

Gastronomide alternatif yaklaşımlar /

Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.

Bibliographic Details
Other Authors: Kaya, Alper, Yılmaz, Mustafa, Yetimoğlu, Seda
Format: e-Book
Language:Turkish
Published: Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021
Online Access:Full-text access
View in OPAC
Description
Summary:Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.
Physical Description:297 sayfa
ISBN:9786257517782