Yüklüyor…

Gastronomide alternatif yaklaşımlar /

Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Kaya, Alper, Yılmaz, Mustafa, Yetimoğlu, Seda
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle
Diğer Bilgiler
Özet:Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.
Fiziksel Özellikler:297 sayfa
ISBN:9786257517782