Yüklüyor…
Gastronomide alternatif yaklaşımlar /
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.
| Diğer Yazarlar: | , , |
|---|---|
| Materyal Türü: | e-Kitap |
| Dil: | Türkçe |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Konya:
Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları,
2021
|
| Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
| Özet: | Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır. |
|---|---|
| Fiziksel Özellikler: | 297 sayfa |
| ISBN: | 9786257517782 |