Gastronomide alternatif yaklaşımlar - Kaya, Alper; Yılmaz, Mustafa; Yetimoğlu, Seda (Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021)
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.