Yüklüyor…

Gastronomide alternatif yaklaşımlar /

Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Kaya, Alper, Yılmaz, Mustafa, Yetimoğlu, Seda
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode