Yüklüyor…
Gastronomide alternatif yaklaşımlar /
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.
Diğer Yazarlar: | Kaya, Alper, Yılmaz, Mustafa, Yetimoğlu, Seda |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Konya:
Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları,
2021
|
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Yenilebilir çiçekler - mutfakta alternatif yaklaşımlar /
Yazar:: Güllü, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Alternatif akım devreleri: (alternatif akım devre analizi)/
Yazar:: Ceylan, Murat
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Alternatif enerji kaynakları /
Yazar:: Acaroğlu, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Alternatif enerji kaynakları /
Yazar:: Acaroğlu, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Pazarlamada yeni yaklaşımlar /
Yazar:: Varinli, İnci
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)