Loading…
Gastronomide alternatif yaklaşımlar /
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar Kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.
Other Authors: | Kaya, Alper, Yılmaz, Mustafa, Yetimoğlu, Seda |
---|---|
Format: | e-Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Konya:
Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları,
2021
|
Online Access: | Full-text access View in OPAC |
Similar Items
-
Yenilebilir çiçekler - mutfakta alternatif yaklaşımlar /
by: Güllü, Mehmet
Published: (2020) -
Alternatif akım devreleri: (alternatif akım devre analizi)/
by: Ceylan, Murat
Published: (2022) -
Alternatif enerji kaynakları /
by: Acaroğlu, Mustafa
Published: (2013) -
Alternatif enerji kaynakları /
by: Acaroğlu, Mustafa
Published: (2013) -
Pazarlamada yeni yaklaşımlar /
by: Varinli, İnci
Published: (2012)