Ekonomik kalkınma ve turizm - Güleç, Selim Yücel; Bayrakcı, Selman; Yetiş, Zekeriya (Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021)
Bu kitap turizmin etkilerini ve ülkerin kalkınmasındaki rollerini incelemektedir. Alanında uzman araştırmacılar tarafından hazırlanan kitap içerisinde Turizmin Bölgesel Kalkınmaya etkisi, Bölgesel Kalkınma ve Turizm İlişkisi, Etnik Turizm ve Kırsal Kalkınma, Kırsal Kalkınme ve Turizm İlişkisi, Turizm Politikaları, Ekonomik Büyüme ve Turizm İlişkisi, Küreselleşme ve Turizm gibi konular yer almaktadır.