Yüklüyor…
Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing /
Diğer Yazarlar: | Kiritsakis, Apostolos K. (Apostolos Konstantinoy) (Editör), Shahidi, Fereidoon, 1951- (Editör) |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Hoboken, NJ :
Wiley,
2017.
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Functional foods and dietary supplements : processing effects and health benefits /
Yazar:: Noomhorm, Athapol, 1952-
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons, Inc., 2013.) -
Functional food product development /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-Blackwell, 2010.) -
Milk and dairy products as functional foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons Inc., 2014.) -
Nutraceutical and Functional Food Processing Technology.
Yazar:: Boye, Joyce I.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley, 2014.) -
Nano- and microencapsulation for foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley Blackwell, 2014.)