Yüklüyor…
Modern drying technology /
This five-volume handbook provides a comprehensive overview of all important aspects of modern drying technology, including only advanced results.
Diğer Yazarlar: | Tsotsas, Evangelos (Editör), Mujumdar, Arun S. (Editör) |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Weinheim :
Wiley-VCH,
2007-
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Modern drying technology.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-VCH, [2012]) -
Drying phenomena : theory and applications /
Yazar:: Dinçer, İbrahim, 1964-, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons, Inc., [2016]) -
Spray drying technique for food ingredient encapsulation /
Yazar:: Anandharamakrishnan, C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-Blackwell, IFT Press, [2015]) -
Handbook of drying of vegetables and vegetable products /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press, Taylor & Francis, Group, 2017.) -
Nutraceutical and Functional Food Processing Technology.
Yazar:: Boye, Joyce I.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley, 2014.)