Yüklüyor…
Vegetable oils in food technology : composition, properties and uses /
Müşterek Yazar: | Wiley InterScience (Online service) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Gunstone, F. D. |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Hoboken, N.J. :
Wiley-Blackwell,
[2011]
|
Edisyon: | 2. ed. |
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Cold pressed oils : green technology, bioactive compounds, functionality and applications /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Academic Press, 2020.) -
Nutraceutical and Functional Food Processing Technology.
Yazar:: Boye, Joyce I.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley, 2014.) -
Sustainable food processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley Blackwell, 2013.) -
Conventional and advanced food processing technologies /
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons Inc., 2014.) -
The 10 principles of food industry sustainability /
Yazar:: Baldwin, Cheryl
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley Blackwell, 2015.)