Yüklüyor…
Food processing by-products and their utilization /
Diğer Yazarlar: | Anal, Anil (Editör) |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Hoboken, NJ :
John Wiley & Sons, Inc.,
2018.
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Sustainable food processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley Blackwell, 2013.) -
Nutraceutical and Functional Food Processing Technology.
Yazar:: Boye, Joyce I.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley, 2014.) -
The 10 principles of food industry sustainability /
Yazar:: Baldwin, Cheryl
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley Blackwell, 2015.) -
Conventional and advanced food processing technologies /
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons Inc., 2014.) -
Vegetable oils in food technology : composition, properties and uses /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-Blackwell, [2011])