Doktor Sadık Ahmet (Ankara: Kültür ve Truzim Bakanlığı - YTB, 2021)
1.Bölüm: Batı Trakya Türkleri ve yaşadıkları sorunlar.
Tıpkıbasım içerir.
Keywords: Biyografi -- Doktor Sadık Ahmet; Biography -- Doctor Sadik Ahmet; Bilim insanları -- biyografi; Scientist -- biography; Doctor Sadik Ahmet -- hayat; Doktor Sadık Ahmet -- hayatı; Dr. Sadık Ahmet -- 1947-1995; Dr. Sadik Ahmet -- 1947-1995