Doktor Sadık Ahmet - Erdem, Nilüfer (Ankara : Kültür ve Truzim Bakanlığı, 2021)
1.Bölüm: Batı Trakya Türkleri ve yaşadıkları sorunlar.
Tıpkıbasım içerir.
Keywords: Biyografi -- Doktor Sadık Ahmet; Biography -- Doctor Sadik Ahmet; Bilim insanları; Scientist