Loading…

Farklı domates salçalarında yüksek pişirme sıcaklıklarının hmf oluşum kinetiğine etkileri /

Bu çalışmada, Bursa'daki yerel bir marketten temin edilen iki farklı domates salçası örneği üzerinde, farklı sıcaklık ve sürelerde uygulanan ısıl işlemlerin etkisi incelenmiştir. Deneysel çalışmada, 150, 170 ve 190 °C sıcaklıklarda 0, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 dakika süreyle uygulanan ısıl işlem...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Ata İrdam, Büşra
Corporate Author: Bursa Teknik Üniversitesi GIM
Other Authors: Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:View in OPAC

Internet

View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: TP 370 A83 2025
Copy Tez